Οριστικό: Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου

Οριστικό: Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου


Με απόφαση του Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ.

Όπως αναμενόταν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ αναβάλλεται.

Η Αστυνομία απέστειλε έγγραφο τόσο στην ΕΠΟ όσο και στο υφυπουργείο Αθλητισμού, με το οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης (παρότι είχε προγραμματιστεί να γίνει κεκλεισμένων των θυρών!), επικαλούμενη λόγους δημόσιας τάξης δεδομένης της μεγάλης 48ωρης πανελλαδικής απεργίας και των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου. Υπενθυμίζεται ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού είχε στείλει τελεσίγραφο στην Ομοσπονδία, ζητώντας από την ΕΠΟ την αφορμή των συμφωνηθέντων, κυρίως σε ό,τι αφορά τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου. Το τελεσίγραφο εξέπνευσε χωρίς να υπήρξε η παραμικρή αλλαγή και το έγγραφο της αστυνομίας ουσιαστικά έδωσε το πάτημα που έψαχνε ο Σταύρος Κοντονής.

Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ».

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρεία:

    Εγγραφή νέου χρήστη - Επιλέξτε όνομα χρήστη (username)    Εγγραφή