Για 15 Μαΐου ο τελικός του Κυπέλλου

Για 15 Μαΐου ο τελικός του ΚυπέλλουΗ ΕΠΟ με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ορίστηκε στις 15 Μαΐου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταφερθεί η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Έκτακτη συνεδρίαση πραγματοποίησε το Σάββατο το προεδρείο της ΕΠΟ, προκειμένου να αποφασίσει τι θα γίνει με τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε τον ορισμό διεξαγωγής του τελικού την Κυριακή 15 Μαΐου, στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ώρα έναρξης και τους ίδιους όρους.

Τα πλει-οφ αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά στις 11 Μαΐου, ωστόσο η διεξαγωγή του τελικού τέσσερις ημέρες μετά, οδηγεί τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ σε άλλη ημερομηνία.

Να σημειωθεί πως στις 30 Μαΐου έχει προγραμματιστεί να γίνει η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκ, ημερομηνία καταλυτική από την UEFA εν όψει του EURO 2016. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνονται οι αγώνες των πλέι οφ ανά τρεις μέρες προκειμένου να τελειώσουν ως τις 30 του μήνα.

Παράλληλα, μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση του Σταύρου Κοντονή στην περίπτωση που επιμείνει η ΕΠΟ στους ίδιους βοηθούς διαιτητή που ορίστηκαν την Πέμπτη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:


"Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σε σημερινή της συνεδρίαση (Νο 76) αποφάσισε τον ορισμό διεξαγωγής του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων 2015-2016 την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 στο ίδιο γήπεδο με την ίδια ώρα έναρξης και τους ίδιους όρους με τον αναβληθέντα με απόφαση του κ. Κοντονή αγώνα.

Η Επιτροπή έλαβε υπόψη τη σχετική εισήγηση της αρμόδιας Επιτροπής Διοργανώσεων και Γηπέδων της ΕΠΟ και τα δεδομένα ότι δεν υπάρχουν πλέον επαρκείς διαθέσιμες ημερομηνίες για την έγκαιρη διεξαγωγή και ολοκλήρωση των αγώνων κατάταξης των ομάδων της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας για την πρόκριση στις διοργανώσεις της UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2016-2017).

Για την απόφαση αυτή έχουν ενημερωθεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και οι Διεθνείς Συνομοσπονδίες FIFA και UEFA.

Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων αποφάσισε επίσης κατ’ εφαρμογή του άρθρου 17 παρ δ και ε του καταστατικού της ΕΠΟ, οι αποφάσεις του Δ.Σ. και των λοιπών Επιτροπών και Οργάνων της ΕΠΣ Κυκλάδων να μην αναγνωρίζονται από την Ε.Π.Ο. μέχρι την έκδοση απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, που θα επιλύει το μείζον θέμα της νομιμότητας του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων"
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: