Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς κάνει ο Ρονάλντο

Αγώνα δρόμου για τη ρεβάνς κάνει ο Ρονάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2016 16:44
Αγώνα δρόμου για να προλάβει τη ρεβάνς της Ρεάλ με την Μάντσεστερ Σίτι κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει υποστεί ζημιά στους ιστούς και θα υποβληθεί σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα ώστε να προλάβει τον αγώνα στο «Μπερναμπέου».

Αμφίβολη χαρακτηρίζεται η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη ρεβάνς με την Μάντσεστερ Σίτι για τους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πορτογάλος υποβλήθηκε σήμερα (27/4) το πρωί σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί ζημιά στους μυϊκούς ιστούς του μηρού.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα, ο «CR7» θα χάσει το παιχνίδι με την Σοσιεδάδ για το πρωτάθλημα και θα υποβληθεί σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα ώστε να υπάρξει ανάπλαση στο σημείο που έχει τραυματιστεί και να προλάβει τη ρεβάνς με τους «πολίτες».

Αμφίβολος για τη ρεβάνς είναι και ο Καρίμ Μπενζεμά, όπως δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν μετά το παιχνίδι:

«Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Μπενζεμά ένιωθε χειρότερα και δεν ήθελα να ρισκάρω. Για τον Ρονάλντο είχα πει ότι ήταν 100% έτοιμος, όμως στην τελευταία προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις. Είναι δύο πολύ σημαντικοί παίκτες και ελπίζουμε να τους έχουμε στη ρεβάνς. Θα πρέπει όμως να κοιτάμε την κάθε ημέρα ξεχωριστά και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να ξέρω αν θα είναι έτοιμοι», τόνισε ο τεχνικός της Ρεάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.