Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης»

Οριστικό: Δεν κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ στο «Καραϊσκάκης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2016 21:24
Ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και έτσι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα τιμωρηθεί με -3 από το επόμενο πρωτάθλημα.

Στην οριστική απόφαση να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους «4» του Κυπέλλου προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης, έπειτα από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς, των αρχηγών (Αθανασιάδης, Τζιόλης, Τζαβέλλας) και του Γιώργου Κούδα.

Μετά και τη γνωμοδότηση των νομικών της ΠΑΕ κ.κ. Μαυρομάτη και Μπίρδα, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν αξίζει τον κόπο να «νομιμοποιήσει» οτιδήποτε έχει να κάνει με μια διοργάνωση της… σημερινής ΕΠΟ.

Όπως αναφέρεται από τον «δικέφαλο του Βορρά», σημείο κλειδί για την απόφαση ήταν ο προκλητικός –σύμφωνα με την ΠΑΕ- ορισμός του διαιτητή Καλογερόπουλου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ολυμπιακός θα εξασφαλίσει χωρίς δεύτερο αγώνα την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ ο ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με -3 από το νέο πρωτάθλημα, με βάση το άρθρο 42 παρ. 4 του ΚΑΠ:

«Ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο -εκτός από τις άλλες συνέπειες- επιβάλλεται "ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.