Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Κέρδισε η Ρόμα, πρωταθλήτρια η Γιουβέντους!

Σέριε Α: Κέρδισε η Ρόμα, πρωταθλήτρια η Γιουβέντους!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2016 18:00
Με γκολ του Ναινγκολάν στο 89’ η Ρόμα κέρδισε με 1-0 την Νάπολι στο «Ολίμπικο» και επέτρεψε στην Γιουβέντους να πανηγυρίσει από σήμερα (25/4) την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο -2 από τους «παρτενοπέι» οι «τζιαλορόσι».

Πρωταθλήτρια Ιταλίας για 5η σερί φορά αναδείχθηκε η Γιουβέντους. Η Ρόμα νίκησε με 1-0 τη Νάπολι στο «Ολίμπικο» και έκανε δώρο… τίτλου στην «Γηραιά Κυρία», η οποία κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, τρεις «στροφές» πριν το φινάλε.

Αυτό είναι το 32ο επίσημο πρωτάθλημα για την «Γηραιά Κυρία», καθώς για τους οπαδούς της έχει 34 τίτλους, καθώς τις έχουν αφαιρεθεί αυτοί του 2005 και του 2006, λόγω του σκανδάλου με τα στημένα ματς.

Το γκολ της νίκης για την Ρόμα πέτυχε στο 89ο λεπτό ο Ναϊνγκολάν με εξαιρετικό πλασέ από το ύψος της περιοχής. Οι «τζιαλορόσι», που στο πρώτο 20λεπτο έχασαν με τραυματισμό τον Κώστα Μανωλά (χτύπησε στο μάτι έπειτα από χτύπημα του Ιγκουαϊν), έφτασαν τους 71 βαθμούς και μείωσαν στο -2 τη διαφορά από την 2η θέση, που δίνει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.