Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πογιέτ: «Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ»

Πογιέτ: «Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2016 17:38
Ενοχλημένος από το διαζύγιο με την ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος δήλωσε πως δεν έλαβε καμία πρόταση από την «Ένωση» για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τη δική του εκδοχή για το «διαζύγιο» με την ΑΕΚ έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ σε συνέντευξη του στη «Sun». Ο Ουρουγουανός τεχνικός δήλωσε ότι η «Ένωση» δεν του έκανε καμία πρόταση για να μείνει στον σύλλογο και πως δεν μπορούσε να περιμένει άλλο:

«Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ για να μείνω. Περίμενα αρκετό καιρό. Η προτεραιότητά μου ήταν να μείνω, αλλά δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Έκανα το ίδιο με τον Γιούργκεν Κλοπ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και τον και τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν και είπα ότι θα φύγω το καλοκαίρι. Η Μπορούσα και η Μπάγερν μπορούσαν να το αποδεχθούν, κάποιοι άλλοι όχι.

Η ομάδα είχε μπάτζετ 4 εκατ. λίρες, τρεις και τέσσερις φορές μικρότερο από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που τερμάτισαν πίσω μας. Ήταν επώδυνο, δεν είχαν ποτέ συγκεκριμένη πρόταση να μείνω. Ήταν δικαίωμά τους να μη μου κάνουν προσφορά. Αλλά κι εμένα είναι δικαίωμά μου να αποφασίσω το μέλλον μου
», τόνισε ο Πογιέτ, ο οποίος υποστήριξε πως θα ήθελε να δουλέψει σε Αγγλία ή Ισπανία.

Μελισσανίδης: «Όποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από την ΑΕΚ, δεν έχει θέση εδώ»


Κατά την είσοδο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα νέα της γραφεία, ο Δημήτρης Μελισσανίδης αναφέρθηκε και στο θέμα με τον Γκουστάβο Πογιέτ, τονίζοντας:

«Αύριο έχουμε ένα καθοριστικό παιχνίδι. Μας απασχολεί μόνο αυτό και δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Αναφορικά με τον Πογέτ όποιος βάζει πάνω από το κλαμπ τον εαυτό του δεν έχει θέση σε αυτή την ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Για το πότε θα ξεκινήσουν τα έργα για το γήπεδο, ανέφερε: «Ας μην το ακουμπάμε αυτό το θέμα. Γίνεται αυτό που πρέπει να γίνει. Είναι μια δύσκολη περίπτωση είμαστε όμως σε καλό δρόμο, είμαστε προς το τέλος. Αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.