Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Το σήκωσε ξανά η Παρί (video)

Λιγκ Καπ Γαλλίας: Το σήκωσε ξανά η Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/4/2016 00:36
Η Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε κόντρα στη Λιλ, όμως με γκολ των Αργεντινών Παστόρε (40’) και Ντι Μαρία (74’), πήρε τη νίκη με 2-1 και κατέκτησε το Λιγκ Καπ Γαλλίας για 3η σερί χρονιά. Ισοφάρισαν προσωρινά με Σιντιμπέ (49’) οι «λιλουά».

Ολοταχώς για το εγχώριο «τρεμπλ» οδεύει η Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά το πρωτάθλημα και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, οι Παριζιάνοι νίκησαν με 2-1 την Λιλ και κατέκτησαν το Λιγκ Καπ Γαλλίας για 3η σερί χρονιά και 6η συνολικά.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και στο 40’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με σουτ του Παστόρε εκτός περιοχής. Να σημειωθεί πως οι παίκτες της Λιλ διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ στον Κουρζάβα, ο οποίος άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, παρεμποδίζοντας τον Ενγιάμα να πέσει προς αυτή.

Η Λιλ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 49’ με απευθείας φάουλ του Σιντιμπέ και στο 70’ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα μετά από αποβολή του Ραμπιό. Ωστόσο τέσσερα λεπτά μετά, ο Ενιεάμα έκανε έξοδο του… Μεσολογγίου και ο Ντι Μαρία τον πρόλαβε για το 2-1. Η Λιλ πίεσε για το 2-2 χωρίς αποτέλεσμα, και η Παρί κατέκτησε το Λιγκ Καπ για 6η φορά στην ιστορία της.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.