Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Κετσπάγια από τον ΑΠΟΕΛ, «φουντώνουν» τα σενάρια για ΑΕΚ

Τέλος ο Κετσπάγια από τον ΑΠΟΕΛ, «φουντώνουν» τα σενάρια για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/4/2016 17:23
Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, εξέλιξη που «φουντώνει» τα σενάρια που θέλουν τον Γεωργιανό προπονητή να αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ΑΕΚ.

Μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου, ο Τιμούρ Κετσπάγια αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Η διοίκηση ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Γεωργιανό τεχνικό, ο οποίος θεωρείται υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Τις προηγούμενες ημέρες, κυπριακά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Κετσπάγια φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Γκουστάβο Πογιέτ, και το «διαζύγιο» με τον ΑΠΟΕΛ βάζει… φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την «Ένωση.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Temur Ketsbaia. Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ketsbaia καθώς και τους Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ για την μεταξύ μας συνεργασία και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Την ευθύνη των προπόνησεων θα αναλάβει ο Γιώργος Κωστή, με βοηθό προπονητή τον Μαρίνο Σατσιά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.