Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Στον τελικό η Παρί (video)

Κύπελλο Γαλλίας: Στον τελικό η Παρί (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/4/2016 01:33
Με ωραίο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 1-0 τη Λοριάν εκτός έδρας και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Σοσό-Μαρσέιγ.

Στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας για 14η φορά στην ιστορία της προκρίθηκε η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι νίκησαν με 1-0 τη Λοριάν στο «Σταντ ντυ Μουστουάρ» και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους με Σοσό ή Μαρσέιγ.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν τα βρήκε… σκούρα κόντρα στη Λοριάν και χρειάστηκε να περάσουν 75 λεπτά για να ανοίξει το σκορ με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μετά από αντεπίθεση, ο Σουηδός φορ απέφυγε τον Τουρέ και με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Λίγα λεπτά πριν το γκολ, ο Σιρίγκου είχε πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε τετ-α-τετ με τον Μουκατζό, κρατώντας το μηδέν για την Παρί. Ο ίδιος χρειάστηκε να επέμβει ξανά στο φινάλε, σε προσπάθεια του Τουρέ, ενώ στο πρώτο μέρος ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Λοριάν, σε ανατροπή του Γκιερέιρο από τον Μαρκίνιος.

Οι Παριζιάνοι προκρίθηκαν στον τελικό του θεσμού για 14η φορά και εφόσον κατακτήσουν το Κύπελλο, θα ισοφαρίσουν το ρεκόρ της Μαρσέιγ με 10 κατακτήσεις. Να σημειωθεί πως η Παρί βαδίζει ολοταχώς για δεύτερο διαδοχικό εγχώριο «τρεμπλ», καθώς το Σάββατο (23/4) αντιμετωπίζει την Λιλ στον τελικό του Λιγκ Καπ Γαλλίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.