Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Δεν πάμε Καραϊσκάκη»

ΠΑΟΚ: «Δεν πάμε Καραϊσκάκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2016 23:39
Μετά από συσκέψεις με τους συνεργάτες του, ο Ιβάν Σαββίδης δεν προτίθεται να αλλάξει στάση και εμμένει στην απόφαση να μην κατεβάσει τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το Κύπελλο Ελλάδας αρχίζει ξανά, ωστόσο παραμένει άγνωστο τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μετά τις διαδοχικές συσκέψεις που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης με τους συνεργάτες του, ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου του Βορρά» αποφάσισε να εμμείνει στη δήλωσή του και να μην κατεβάσει την ομάδα στη ρεβάνς με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως χαρακτηριστικά λεγόταν μετά τις συζητήσεις που είχε με στενούς συνεργάτες του «ο Ιβάν Σαββίδης δεν προτίθεται να αλλάξει στάση, αν όλα όσα έχουν ειπωθεί δεν γίνουν πράξη. Αν δηλαδή οι διαδικασίες κάθαρσης δεν ξεκινήσουν πραγματικά, εκτός από την προφορική ανακοίνωσή τους».

Η μόνη επίσημη θέση της ΠΑΕ, μέχρι στιγμής, είναι «δεν πάμε». Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα κατέβει ούτε με την Κ20 ή την Κ17, όπως ο Σαββίδης έλεγε σε παράγοντες του συλλόγου μετά τον τελευταίο ημιτελικό του βόλεϊ. «Το Κ20 ή Κ17 ήταν μια αποστροφή λόγου σε μια συνάντηση με παράγοντες», λένε γι' αυτό οι άνθρωποι της ομάδας.

Να σημειωθεί πως με βάση το άρθρο 42 παρ. 4 του ΚΑΠ: «ομάδα που δεν εμφανίζεται να αγωνιστεί για οποιονδήποτε λόγο -εκτός από τις άλλες συνέπειες- επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.