Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος από τώρα ο Πογιέτ!

Τέλος από τώρα ο Πογιέτ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/4/2016 22:48
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποτελεί ο Γκουστάβο Πογέτ, μετά την συνάντηση που είχε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. «Στους πλούσιους όταν λες όχι, σε διώχνουν», φέρεται ότι δήλωσε στους παίκτες.

Λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του να φύγει από την ΑΕΚ στο φινάλε της σεζόν, ο Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί οριστικά παρελθόν από την «Ένωση»!

Η αιφνιδιαστική ανακοίνωση του Ουρουγουανού τεχνικού εξόργισε τη διοίκηση και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και έτσι ο 48χρονος προπονητής δεν θα καθίσει στον πάγκο της «Ένωσης» στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (19/4) και βρέθηκε η χρυσή τομή προκειμένου να λυθεί από σήμερα η συνεργασία τους.

Μετά τη συνάντηση του Πογιέτ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Ουρουγουανός αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του και τους ανθρώπους που εργάζονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Μάλιστα, φέρεται να είμαι μια απίστευτη ατάκα: «Στους πλούσιους όταν λες όχι, σε διώχνουν. Δεν το αντέχουν».

Όπως όλα δείχνουν, προσωρινός αντικαταστάτης του Πογιέτ αναμένεται να είναι ο Στέλιος Μανωλάς, αναλαμβάνοντας ξανά το τιμόνι της ΑΕΚ στο μεταβατικό στάδιο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.