Κοντονής: «Χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Κοντονής: «Χρονιά-τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο»Για χρονιά-τομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκανε λόγο ο Σταύρος Κοντονής, υποστηρίζοντας ότι μέχρι Πέμπτη (14/4) θα λάβει την επιστολή της FIFA σχετικά με τις δεσμεύσεις της και ότι την Παρασκευή (15/4) θα ανακοινωθεί η επανέναρξη του Κυπέλλου.

Μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη (12/4) με τον Πρωθυπουργό, ο Σταύρος Κοντονής επεσήμανε ότι θα γίνουν οι απαιτούμενες «ρυθμίσεις» και ότι την Παρασκευή (15/4) θα μπορέσει να ανακοινώσει την επανέναρξη του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Ενημέρωσα προσωπικά τον Πρωθυπουργό. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εξέλιξη των πραγμάτων. Εμείς περιμένουμε από την FIFA και την UEFA το έγγραφο το οποίο έχουμε ζητήσει. Μπορεί να το έχουμε και νωρίτερα από την Πέμπτη.

Την Παρασκευή εμείς θα πάρουμε την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου. Ελπίζουμε με όλα αυτά που θα γίνουν ότι θα μπούμε σε μια χρονιά τομή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχει θετικό κλίμα για να γίνουν όλες οι απαιτούμενες «ρυθμίσεις» και ότι δεν γίνεται όμως οι νόμοι να φτιάχνονται όπως ονειρεύονται στην ΕΠΟ».
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: