Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζιντάν: «Καμία επιπλέον πίεση…»

Ζιντάν: «Καμία επιπλέον πίεση…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/4/2016 00:14
Αισιόδοξος ότι η Ρεάλ θα ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ δήλωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, τονίζοντας πως δεν νιώθει καθόλου πίεση.

Η Ρεάλ υποδέχεται την Βόλφσμπουργκ στο «Μπερναμπέου» στον επαναληπτικό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας στόχο να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Γερμανία.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα κάνει τη μεγάλη ανατροπή:

«Αν νιώθω πίεση; Όπως πριν από κάθε αγώνα. Δεν νιώθω πίεση όμως για το τι πρέπει να κάνουμε. Είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι, που είναι το σημαντικότερο. Μου αφαιρεί πίεση να βλέπω τους παίκτες μου τόσο συγκεντρωμένους στην προπόνηση. Η Ρεάλ έχει κάνει τεράστιες ανατροπές. Έχουμε παίξει σπουδαίους αγώνες στο Μπερναμπέου και το αυριανό ματς θα προστεθεί σ’ αυτούς.

Η Ρεάλ ποτέ δεν προετοιμάζεται για αποκλεισμό, πάντα σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, πάντα θέλουμε περισσότερα. Για αυτό, έχουμε κερδίσει τόσα ευρωπαϊκά. Δεν ανησυχώ για τον αγώνα, μου αρέσουν οι προκλήσεις σαν και αυτή. Αν δεχτούμε γκολ σίγουρα θα το κάνει πιο δύσκολο, όμως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90'
».

Όσον για τον τραυματισμό του Μπενζεμά, ο Ζιντάν δήλωσε πως θα δώσει κανονικά το «παρών»: «Ο Μπενζεμά έχει αναρρώσει από τον τραυματισμό του, ήταν ένα απλό χτύπημα. Είναι έτοιμος να παίξει»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.