Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: «Κλείδωσε» τα πλει-οφ ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2016 21:16
Με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (80’ Λέοβατς, 89’ Μακ), ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 τον Λεβαδειακό στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλει-οφ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κακός στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, όμως με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, πήρε τη νίκη με 2-0 και «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στα πλει-οφ.

Η απουσία καθαρόαιμου φορ ήταν εμφανή για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Ο Λεβαδειακός έπαιζε στο μισό γήπεδο και απειλήθηκε για πρώτη φορά στο 34’, όταν ο Μουλόπουλος έδιωξε στη γραμμή την μπάλα στην κεφαλιά του Ροντρίγκες. Δέκα λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ απείλησε ξανά με κεφαλιά του Πέλκα, όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο δεύτερο μέρος, ο «δικέφαλος του Βορρά» μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και μέχρι το 60’ είχε τρεις καλές στιγμές για το 1-0. Στο 51’ ο Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να κάνει το πλασέ από πλεονεκτική θέση και στο 57’ το σουτ του Μακ πέρασε παράλληλα από την εστία. Δύο λεπτά μετά, ο Τζαβέλας έπιασε την κεφαλιά, όμως Βίτορ και Ροντρίγκες δεν μπόρεσαν να έρθουν σ' επαφή με την μπάλα για να την στείλουν στα δίχτυα.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος σταμάτησε να είναι απειλητικός. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να ισορροπήσει, όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ σε μια ανύποπτη φάση… Στο 80’, μετά από σέντρα του Κάτσε, ο Λέοβατς ξεχάστηκε από την αντίπαλη άμυνα και με μονοκόμματο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο σκόρερ είχε συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ στο 89’, καθώς μετά από δικό του γύρισμα, ο Τριποτσέρης απομάκρυνε πάνω στον Μακ, και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.