Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Football League ο Άρης

Στη Football League ο Άρης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 18:41
Ο «εφιάλτης» της Γ’ Εθνικής έλαβε τέλος! Ο Άρης νίκησε με 3-2 τον Εορδαϊκό κι εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδό του στη Football League.

Η διετής περιπλάνηση στα «χωράφια» της Γ’ Εθνικής τελείωσε για τον Άρη! Οι «κίτρινοι» κέρδισαν με 3-2 τον Εορδαϊκό και εξασφάλισαν και μαθηματικά την άνοδο στην Football League.

Ο Άρης βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό από γκολ του Μαυρομαματίδη, όμως η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου έφερε… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 13’, ο Μελισσάς ισοφάρισε σε 1-1 και στο 21’ ο Τάτος ολοκλήρωσε την ανατροπή με εξαιρετικό σουτ στην κίνηση.

Το 3ο γκολ του Άρη ήρθε στο 44’, με τον Καπνίδη να μετουσιώνει σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τσουμάνης. Ο Εορδαϊκός μείωσε στο 67ο λεπτό με ωραίο σουτ του Μαυροματίδη, όμως παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων, το 3-2 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Άρης «σφράγισε» την άνοδο στην Football League.

Στον 4ο όμιλο, ο ΟΦΗ επικράτησε στα Καμίνια του Ατρόμητου Πειραιά με 1-0 και σε συνδυασμό με το 0-0 του Φωστήρα στην Κηφισιά, μείωσε στο -1 τη μεταξύ τους διαφορά. Πλέον, απομένουν πέντε ματς μέχρι το φινάλε και την τελευταία αγωνιστική, οι Κρητικοί υποδέχονται τον «φονέα» στην έδρα τους!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.