Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Και τώρα πιάστε την!

Πρέμιερ Λιγκ: Και τώρα πιάστε την!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 17:34
Με το πρώτο γκολ του Μόργκαν στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ κέρδισε με 1-0 την Σαουθάμπτον στην έδρα της και έκανε τεράστιο βήμα για τον τίτλο, ξεφεύγοντας με +7 από τη δεύτερη Τότεναμ.

Τέσσερις νίκες χωρίζουν την Λέστερ από το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι εκμεταλλεύτηκε τη χθεσινή ισοπαλία της Τότεναμ (1-1 με Λίβερπουλ) και με τη νίκη της απέναντι στην Σαουθάμπτον (1-0), ξέφυγε με +7 από την 2η θέση, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Η Λέστερ είχε ανούσια κατοχή στα πρώτα λεπτά και μετά το 20’ η Σαουθάμπτον πήρε τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας δύο φορές κοντά στο γκολ. Η πρώτη ήταν στο 32’, όταν ο Μανέ πέρασε τον Σμάιχελ, αλλά το πλασέ του βρήκε πάνω στον Σίμπσον. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι, αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως δεν είναι προέκταση του σώματος του.

Τρία λεπτά μετά, η Σαουθάμπτον «άγγιξε» ξανά το γκολ, όμως ο Σμάιχελ έδιωξε εντυπωσιακά με το ένα χέρι το σουτ του Φοντέ. Η Λέστερ κράτησε το μηδέν και στο 38’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, κόντρα στη ροή του αγώνα. Μετά από σέντρα του Φουχς, ο Μόργκαν πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Φόρστερ, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Σαουθάμπτον πίεζε για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο άφηνε αρκετούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύονταν η Λέστερ. Μετά από αντεπίθεση στο 61’, ο Ντρινκγουότερ έβγαλε για τον Βάρντι και ο Φοντέ στην προσπάθεια του διώξει, πήγε να βάλει ένα απίστευτο αυτογκόλ, αλλά ο Φόρστερ κράτησε το 1-0.

Δέκα λεπτά μετά, η Λέστερ βγήκε ξανά στην κόντρα, όμως ο Σίμπσον δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Φόρστερ. Το 2-0 δεν έγινε ποτέ και στο επόμενο λεπτό η Σαουθάμπτον ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι για χέρι του Χουτ στην περιοχή. Ο διαιτητής έδειξε παίζεται και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού η Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να βρει απάντηση! Με τη νίκη, η Λέστερ ξέφυγε με +7 και ο τίτλος μοιάζει πιο κοντά από ποτέ...

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.