Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολοταχώς για την «Αγια-Σοφιά»!

Ολοταχώς για την «Αγια-Σοφιά»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/3/2016 17:07
Ο Υπουργός ΠΑΠΕΝ, Πάνος Σκουρλέτης έβαλε την υπογραφή του στην απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για το γήπεδο της ΑΕΚ και πλέον η «Ένωση» μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση της οικονομικής άδειας.

Ένα από τα πιο μεγάλα εμπόδια για την κατασκευή του νέου της γηπέδου ξεπέρασε η ΑΕΚ. Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης έβαλε την υπογραφή του στην απόφαση έγκρισης περιβαλλοντικών όρων για την κατασκευή του νέου γηπέδου και πλέον ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εργασιών.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η «Ένωση» μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση της οικονομικής άδειας, διαδικασία που θα διαρκέσει τουλάχιστον 30 ημέρες. Η ΠΑΕ με ανακοίνωση της, ευχαρίστησε τον Υπουργό και δήλωσε αισιόδοξη ότι σύντομα θα έχει στα χέρια της και την οικοδομική άδεια, προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» και κυρίως οι φίλαθλοι της ομάδας μας ευχαριστούν δημόσια τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη για την υπογραφή του στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ελπίζουμε πλέον βάσιμα ότι σε πολύ λίγο θα έχουμε στα χέρια μας και την οικοδομική άδεια για το μεγάλο έργο, που περιμένει με ανείπωτη προσδοκία ο κόσμος της ΑΕΚ. Το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.