Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Τζανδάρη στον Πανιώνιο

Σοκ με Τζανδάρη στον Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/3/2016 18:42
Ο Φάνης Τζανδάρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στην προπόνηση του Πανιωνίου και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

Τέλος η σεζόν για τον Φάνη Τζανδάρη. Ο 23χρονος χαφ χτύπησε στην προπόνηση του Πανιωνίου και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό σημαίνει ότι θα υποβληθεί χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για έξι μήνες.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος:

«Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Φυλής, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Κατά την διάρκεια της προπόνησης, τραυματίστηκε ο Φάνης Τζανδάρης.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, όπου και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, από τον γιατρό της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα.

Οπως διαγνώστηκε, ο ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού, μερική ρήξη έσω πλάγιου και μερική ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και η επάνοδός του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε περίπου έξι μήνες.

Στο μεταξύ επέστρεψαν από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, οι διεθνείς, Μασούρας, Σιώπης και Ρισβάνης. Ο πρώτος ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ οι άλλοι δύο έκαναν αποθεραπεία. Για την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί ρεπό, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο στάδιο της Φυλής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.