Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απομακρύνεται η 2η θέση για τις Ελπίδες

Απομακρύνεται η 2η θέση για τις Ελπίδες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/3/2016 18:35
Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 1-0 από το Ισραήλ στο Περιστέρι και πλέον το έργο της είναι αρκετά δύσκολο όσον αφορά την κατάληψη της 2ης θέσης του ομίλου για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ21.

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελπίδων απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ. Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε με 1-0 στο Περιστέρι και είδε την αντίπαλο της να ξεφεύγει με +4 στην 2η θέση που ενδεχομένως* οδηγεί σε αγώνες μπαράζ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δύο σημαντικές στιγμές με σουτ των Λαβί (11’) και Νταβίντ (28’) για να ανοίξουν το σκορ. Στη συνέχεια, η Εθνική ανέβασε την απόδοση της και στο φινάλε του πρώτου μέρους είχε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Γούτα (44’), όμως ο Ισραηλινός γκολκίπερ απόκρουσε εντυπωσιακά.

Όπως και στο πρώτο μέρος, το Ισραήλ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ. Τελικώς, στο 74’ ο Τζάμπερ βρήκε ωραία τον Γκοζλάν και αυτός με πλασέ έκανε το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η Εθνική προσπάθησε να απαντήσει και είχε δύο καλές στιγμές με Μαυρία και Μασούρα, όμως το 1-0 υπέρ του Ισραήλ έμεινε μέχρι το φινάλε.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:


Ελλάδα (Νικοπολίδης): Μπάρκας, Βούρος, Γούτας, Ρισβάνης, Μαυρίας, Γιαννούλης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Δώνης (Μασούρας 76'), Βέργος (Κουλούρης 62'), Ιωαννίδης (Χαρίσης 46').

Ισραήλ (Μπεναντό): Γκλέιζερ, Γκόλντμπεργκ, Κέλτγενς, Λαβί, Χασάμπι, Πέρετζ, Αταά, Ντάβιντοφ (Περέζ 67'), Ραιάν, Ούγκι (Γκοζλάν 60'), Νταβίντ (Σαγκάς 84').

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Πορτογαλία 18 (6 αγώνες)
----------------------------------------------------
2. Ισραήλ 11 (6 αγώνες)
----------------------------------------------------
3. Αλβανία 9 (7 αγώνες)
4. Ουγγαρία 8 (6 αγώνες)
5. Ελλάδα 7 (6 αγώνες)
6. Λιχτενστάιν 0 (7 αγώνες)

*ο πρώτος προκρίνεται απευθείας, οι τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι δίνουν μπαράζ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.