Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επική ανατροπή για Σαουθάμπτον

Πρέμιερ Λιγκ: Επική ανατροπή για Σαουθάμπτον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2016 18:03
Η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον, ωστόσο οι «Άγιοι» έκαναν την επική ανατροπή (3-2) και πήραν μια σπουδαία νίκη, πιάνοντας προσωρινά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 6η θέση. Ισόπαλο το τοπικό ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Σάντερλαντ (1-1).

Όλα έδειχναν ότι η Λίβερπουλ θα έκανε… περίπατο στην έδρα της Σαουθάμπτον, παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 22’, ωστόσο όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν έκανε την μεγάλη ανατροπή (3-2) και άφησε τους «κόκκινους» μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Kουτίνιο στο 17' σε μακρινό σουτ και Στάριτζ στο 22' από ασίστ του Οριγκί «έγραψαν» το 2-0 για τη Λίβερπουλ, η οποία είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα στο πρώτο μέρος. Ωστόσο στην επανάληψη ο Κούμαν πέρασε στο ματς τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος άλλαξε την εικόνα του ματς.

Ο άσος των γηπεδούχων αστόχησε σε πέναλτι στο 49’, ωστόσο ο ίδιος πήρε το… αίμα του πίσω στο 64’, μειώνοντας σε 2-1. Δέκα λεπτά μετά, ο Λαλάνα έβγαλε τετ-α-τετ τον Μπεντέκε, αλλά αυτός πλάσαρε άουτ.

Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» τη νίκη και το πλήρωσε… Στο 84’ ο Πελέ με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2 και δύο λεπτά μετά, Μινιολέ και Σκτρελ υπέπεσαν σε λάθη, επιτρέποντας στον Μανέ να ολοκληρώσει την ανατροπή

Από την άλλη, δεν είχε νικητή το ντέρμπι της Β. Αγγλίας ανάμεσα στη Νιούκαστλ και της Σάντερλαντ στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1, σκορ που δεν ευνοεί καμία από τις δύο στη μάχη για τη σωτήρια.

Ο Ντεφό έβαλε μπροστά στο σκορ την Σάντερλαντ, σκοράροντας από κοντά στο φινάλε του πρώτου ημίχρονου. Η Νιούκαστλ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 83’ κατάφερε να φέρει το σκορ στα ίσα με κεφαλιά του Μίτροβιτς. Το 1-1 έμεινε όμως μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες έμειναν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.