Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Υπέγραψε προσύμφωνο με Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο»

«Υπέγραψε προσύμφωνο με Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/3/2016 02:24
Προσύμφωνο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου ο Ζοζέ Μουρίνιο να αντικαταστήσει τον Λουίς Φαν Χαάλ τη νέα σεζόν υπέγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως υποστηρίζει ισπανικό δημοσίευμα. «15 εκατ. λίρες θα πάρει ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι αν η Γιουνάιτεντ ακυρώσει τη συμφωνία μέχρι την 1η Ιουνίου»!

Οι φήμες που θέλουν τον Ζοζέ Μουρίνιο να αναλαμβάνει τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη νέα σεζόν είναι γνωστές, ωστόσο η ισπανική «El País» πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας λόγο για υπογεγραμμένο προσύμφωνο ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το δημοσίευμα επικαλείται πληροφορίες από τον ατζέντη του Μουρίνιο, Χορχε Μέντες και υποστηρίζει ότι ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον αγγλικό σύλλογο, το οποίο θα κάνει τον Πορτογάλο πλουσιότερο κατά 15 εκατομμύρια λίρες εάν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ανακοινώσει την πρόσληψη του μέχρι την 1η Ιουνίου!

Ο όρος του προσύμφωνου –όπως παρουσιάζεται στο δημοσίευμα- αναφέρει ότι αν η Γιουνάιτεντ δεν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι την 1η Μαΐου, θα κληθεί να πληρώσει στον Πορτογάλο το ποσό των 5 εκατ. λιρών και αν περάσει ένας ακόμα μήνας χωρίς να πέσουν υπογραφές, ο «Special One» θα βάλει στο προσωπικό του λογαριασμό άλλες 10 εκατ. λίρες!

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, η συγκεκριμένα ρήτρα μπήκε για το γεγονός ότι δύο μεγάλες προσωπικότητες του συλλόγου, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο κατάλληλος για τη θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.