Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το… ρόπαλο

Ο Παναθηναϊκός κρατούσε το… ρόπαλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2016 21:26
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και διέλυσε με 4-0 τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, έχοντας ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Μπεργκ (9’, 68’) και Μολέντο (27’, 72’) οι σκόρερ.

Εντυπωσιακός ήταν ο Παναθηναϊκός, μία εβδομάδα μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι ισοπέδωσε με 4-0 τον Ηρακλή στη Λεωφόρο, ισοφαρίζοντας την πιο ευρεία νίκη του τη φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν το ματς με 17 τελικές προσπάθειες (14 εντός εστίας) ενώ ο Ηρακλής είχε μόλις 4 (εντός εστίας).

Ο Παναθηναϊκό μπήκε δυνατά στο ματς και στην πρώτη του οργανωμένη προσπάθεια (8’) κέρδισε πέναλτι με τον Εβαντζελίστα. Ο Μπέργκ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Χουάντερσον απέκρουσε, όμως ο Σουηδός πήρε το «ριμπάουντ» με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει... Στο 27’, ο Εβαντζελίστα σέντραρε από τα δεξιά και ο Μολέδο με κεφαλιά έκανε το 2-0, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τους «πράσινους».

Η πρώτη ευκαιρία του Ηρακλή -και μοναδική στο πρώτο μέρος- ήρθε στο 36’, όταν ο Μοντέιρο επιχείρησε το ύψος του πέναλτι, με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στιλ. Οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ξανά στο πρώτο μέρος και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο «Γηραιός» πίεσε για να επιστρέψει στο ματς, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μέρους, ο Παναθηναϊκός ανέβασε στροφές προκειμένου να «κλειδώσει» οριστικά το ματς και τα κατάφερε στο 68’. Ο Βιγιαφάνες έδωσε στον Μπεργκ, εκείνος απέφυγε τον Καρασαλίδη και με πλασέ νίκησε τον Χουάντερσον, «γράφοντας» το 3-0. Τέσσερα λεπτά μετά, οι γηπεδούχοι «χτύπησαν» ξανά, με τον Λέτο να εκτελεί κόρνερ και τον Μολέντο να σκοράρει με κεφαλιά, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Χουάντερσον.

Οι παίκτες του Στραματσιόνι συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι και δημιούργησαν ευκαιρίες για ακόμα ένα τέρμα. Στο 76’ ο Χουάντερσον έδιωξε με υπερένταση το σουτ του Βιγιαφάνες, ενώ στο 82’ το μονοκόμματο σουτ του Λέτο βρήκε στο κεφάλι τον Κυριακίδη και η μπάλα έφυγε κόρνερ.

Ενδιάμεσα (79’), ο Ηρακλής είχε απειλήσει με σουτ του Βέλλιου, το οποίο «έβγαλε» ο Στιλ, ενώ στο 83’ ο Μολέντο «άγγιξε» το χατ-τρικ, ωστόσο δεν κατάφερε να ευστοχήσει από κοντά. Τρία λεπτά μετά, ο Χουάντερσον μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια του σουτ του Αμπέντ και στις καθυστερήσεις ο Μπουμάλ επιχείρησε φαλτσαριστό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.