Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Επιτέλους νίκη για Άρσεναλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/3/2016 17:09
Η Άρσεναλ πέρασε εύκολα με 2-0 από την έδρα της Έβερτον, επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές και ελπίζει πλέον σε γκέλα της Λέστερ.

Από τις 28 Φεβρουαρίου είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα η Άρσεναλ. Οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν 2-0 της κακής Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» και έμειναν ζωντανοί στη μάχη για το πρωτάθλημα, μειώνοντας στο -8 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πήρε το προβάδισμα στο 7ο λεπτό έπειτα από εκπληκτική ομαδική ενέργεια που έφερε το γκολ του Γουέλμπεκ. Ο Άγγλος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική κάθετη του Σάντσες και αφού απέφυγε τον Ρόμπλες, «έγραψε» το 1-0 σε κενή εστία.

Η Έβερτον ήταν απογοητευτική και στο 42’ δέχτηκε και δεύτερο γκολ. Ο Αιόμπι βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Ρόμπλες, πετυχαίνοντας γκολ στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα ως βασικός.

Στο δεύτερο μέρος, η Άρσεναλ διαχειρίστηκε το προβάδισμα της και στο φινάλε θα μπορούσε να πετύχει και 3ο γκολ, όμως ο διαιτητής ακύρωσε λανθασμένα το τέρμα του Ζιρού. Με εξαίρεση μια κεφαλιά του Γιαγκέλκα (69’), η Έβερτον δεν απείλησε τους φιλοξενούμενους και γνώρισε την 8η εντός έδρας ήττα της (μετράει μόλις μια ήττα εκτός έδρας!).

Από την άλλη, η Άρσεναλ έφτασε τους 55 βαθμούς και μείωσε στο -8 τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λέστερ, ενώ βρίσκεται στο -3 από την 2η Τότεναμ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.