Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ»

«20 εκατ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/6/2013 19:21
Τη συνδρομή της πολιτείας με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ στην κατασκευή γηπέδου της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια, ανακοίνωσε ο Γιάννης Σγουρός κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ, καθώς πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, ανακοίνωσε την χρηματοδότηση του νέου Γηπέδου της ΑΕΚ, με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, η οποία θα προέλθει από τον Προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής.

«Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ήταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της», ανέφερε αρχικά στη συνεδρίαση ο Περιφερειάρχης και κατέληξε:

Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου, αλλά αποδεικνύουμε ότι, ως Περιφέρεια Αττικής, δε μένουμε στα λόγια. Σε συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, τη ΓΓΑ και την Ερασιτεχνική Α.Ε.Κ., ένα όνειρο χιλιάδων φιλάθλων της Α.Ε.Κ. μπορεί να γίνει πραγματικότητα

Η ένταξη του σημαντικού αυτού έργου από την Περιφέρεια Αττικής πραγματοποιήθηκε μετά και την 1η Τροποποίηση του τρέχοντος Προϋπολογισμού Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.