Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στους «8» για Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ

Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στους «8» για Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2016 05:26
Η Ρόμα είχε κλασσικές ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα στο «Μπερναμπέου», ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και η Ρεάλ «καθάρισε» την πρόκριση σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, παίρνοντας τη νίκη με 2-0 χάρη στα γκολ των Ρονάλντο (64’) και Χάμες (68’).

Την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ «σφράγισε» η Ρεάλ. Η «βασίλισσα» κέρδισε με 2-0 τη Ρόμα στο «Μπερναμπέου» και προκρίθηκε με δύο νίκες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 14’ «άγγιξε» το 1-0, όμως ο Τζέκο αστόχησε παρότι βρέθηκε αφύλαχτος απέναντι από τον Νάβας. Η Ρεάλ απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ και στο 28’ η Ρόμα έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όμως ο Σαλάχ αστόχησε σε τετ-α-τετ με τον Νάβας.

Ο Αιγύπτιος βρέθηκε για μία ακόμα φορά (50’) απέναντι τον Νάβας, όμως το πλασέ του ήταν ξανά άστοχο. Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες από Φλορέντσι (57’) και Μανωλά (58’), όμως ο γκολκίπερ της Ρεάλ κράτησε το μηδέν.

Η Ρόμα δεν κατάφερε να σκοράρει και ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επαληθεύτηκε, με την Ρεάλ να πετυχαίνει δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά (64’, 68’) με Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάμες Ροντρίγκες. Στα αξιοσημείωτα το χειροκρότημα του κόσμου της «βασίλισσας» στην είσοδο του Φραντσέσκο Τότι, όταν μπήκε αλλαγή (74’).

Πρώτη φορά στα προημιτελικά η Βόλφσμπουργκ


Τσάμπιονς Λιγκ: Πρόκριση στους «8» για Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ
Με γκολ του Σούρλε στο 74΄ η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 1-0 την Γάνδη στην «Φολκσβάγκεν Αρένα» και μετά το 3-2 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο, προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν με αξιώσεις την εστία της Βόλφσμπουργκ, η οποία είχε μόλις δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με σουτ των Κρούζε (13’) και Γκιλαβογκί (18’).

Οι φάσεις ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, ώσπου στο 74’ η Βόλφσμπουργκ «σφράγισε» την πρόκριση. Ο Ντράξλερ μπήκε μέσα στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Σούρλε, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.