Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στην Τρίπολη για Αστέρα και ΑΕΚ

Σούπερ Λιγκ: Μοιρασιά στην Τρίπολη για Αστέρα και ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/3/2016 01:18
Η ΑΕΚ έμεινε στο 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη και παρέμεινε στην 2η θέση, διατηρώντας το πλεονέκτημα ενόψει των πλει-οφ. Φωνάζει για πέναλτι η «Ένωση», που έχασε με αποβολή τον Τζεμπούρ.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, ΑΕΚ και Αστέρας ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στην Τρίπολη, με την «Ένωση» να παραμένει στην 2η θέση και τους γηπεδούχους να χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τον ΠΑΟΚ στην πεντάδα των πλει-οφ.

Η ΑΕΚ είχε την κατοχή, ωστόσο η πρώτη της αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 19’ και ήρθε από στημένη φάση. Ο Βάργκας εκτέλεσε φάουλ, ο Αραβίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και Λαμπρόπουλος επιχείρησε γυριστό σουτ, όμως ο Μπαντής απέκρουσε με υπερένταση.

Ο Αστέρας προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα και είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Μπερτόλιο (29’) και Φερνάντες (29’), τα οποία σταμάτησε ο Μπαρόχα. Στο 32’ το σουτ του Δημούτσου έφυγε δίπλα από το δοκάρι και στο 34’ η ΑΕΚ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Μπαντή να διώχνει σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Μπαρμπόσα. Στην ίδια φάση, υπήρχε πέναλτι, καθώς ο Ιγκλέσιας έκανε… κεφαλοκλείδωμα στον Λαμπρόπουλο, όμως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται».

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σιμόες δοκίμασε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Μπαντής μπλόκαρε. Στο 49’ ο Πογιέτ έβγαλε τον Γιόχανσον, που είχε χτυπήσει στον αστράγαλο, ρίχνοντας στο ματς τον Τζεμπούρ. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο, ωστόσο δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα της ΑΕΚ και χρειάστηκαν ένα λάθος του Μπαρόχα για να απειλήσουν…

Στο 69’ ο γκολκίπερ της «Ένωσης» έδιωξε άτσαλα την μπάλα, με αποτέλεσμα να καταλήξει στον Μπερτόλιο, ωστόσο ο Λαμπρόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή το σουτ του Αργεντινού.

Η ΑΕΚ απείλησε ξανά στο 78’ με ένα άστοχο σουτ του Σιμόες και δύο λεπτά μετά ο Πορτογάλος έφτασε κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά του από πλεονεκτική θέση δεν ήταν καλή. Στο 81’ ο Σιμόες απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με σουτ, όμως ο Μπαντής απέκρουσε τη μπάλα, κρατώντας το 0-0. Στο 82’ το σουτ του Μπερτόλιο έφυγε δίπλα από το δοκάρι και στις καθυστερήσεις ο Τζεμπούρ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τράβηγμα στον Μάσα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.