Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες πριν το ντέρμπι

Σούπερ Λιγκ: Επέστρεψε στις νίκες πριν το ντέρμπι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/3/2016 22:35
Με τους Εβανζελίστα και Βιγιαφάνιες να σκοράρουν και τον Λέτο να παίρνει χρόνο συμμετοχής, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και πηγαίνει με ψυχολογία στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στη Λεωφόρο και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές, αφήνοντας πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν ιδανικά το ματς, παίρνοντας το προβάδισμα στο 8ο λεπτό με γκολ του Εβανζελίστα. Μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Ατρομητου, ο Βιγιαφάνες βρήκε εξαιρετικά τον Εβανζελίστα και εκείνος με διαγώνιο σουτ, «έγραψε» το 1-0.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα (10’), όμως ο Στιλ μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Ματέι. Στο 12’, ο Παναθηναϊκός «άγγιξε» ένα δεύτερο γκολ, όμως ο Βλαχόδημος δεν κατάφερε να ευστοχήσει σε τετ-α-τετ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω στον Μπάρκα.

Η απάντηση του Ατρόμητου στις ευκαιρίες ήρθε στο 29’, όταν μετά από λάθος του Πράνιτς, ο Γροντής βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη ευκαιρία μέχρι το ημίχρονο.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, ωστόσο με εξαίρεση ένα άστοχο σουτ του Γροντή (62’), δεν απείλησε τον Παναθηναϊκό. Η Λεωφόρος πήρε… φωτιά στο 68’ καθώς ο Σεμπάστιαν Λέτο φόρεσε ξανά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και αποθεώθηκε. Μάλιστα, δύο λεπτά μετά ήρθε το 2-0, με τον Αργεντινό να συμμετέχει στο γκολ. Ο Βιγιαφάνιες έφυγε στην κόντρα και άνοιξε την μπάλα στον Λέτο, εκείνος σούταρε, αναγκάζοντας τον Μπάρκα σε απόκρουση και στη συνέχεια ο Βιγιαφάνιες πήρε το ριμπάουντ και σε άδειο τέρμα έκανε το 2-0.

Στο 75’ ο Λέτο θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, ωστόσο δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπάρκα σε τετ-α-τετ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μολέντο έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Κιβρακίδης έδιωξε πάνω στην γραμμή. Τρία λεπτά μετά, ο Μπέργκ «φλέρταρε» με το αυτογκόλ, καθώς στην προσπάθειά του να διώξει με το κεφάλι, λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Στιλ.

Στο 83’ ο Μπέργκ γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη, καθώς μετά από σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σουηδού επιθετικού. Η τελευταία φάση του ματς ήρθε στο 88’, με τον Μπάρκα να πραγματοποιεί επέμβαση σε προσπάθεια του Μαμουτέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.