Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα:  Χ-αμογέλασε η Μπάγερν

Μπουντεσλίγκα: Χ-αμογέλασε η Μπάγερν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/3/2016 22:18
Ντόρτμουντ και Μπάγερν ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Βεστφάλεν», αποτέλεσμα που επέτρεψε στους Βαυαρούς να διατηρήσουν τη διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Δεν είχε νικητή το «Klassiker» ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Βεστφάλεν», σ’ ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό αλλά χωρίς γκολ.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό από το ξεκίνημα και η Μπάγερν απείλησε πρώτη με προσπάθεια του Μίλερ (5’). Η Ντόρτμουντ απάντησε στις ευκαιρίες στο 11’, με τον Νόιερ να βγάζει το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ.

Στο 27’, η Ντόρτμουντ «άγγιξε» το γκολ, όμως ο Κίμιχ έκανε σωτήρια προβολή στον Ρόις, που ήταν έτοιμος να εκτελέσει τον Νόιερ. Στο ίδιο λεπτό, η Μπάγερν έφυγε στην κόντρα και ο Ντάγκλας Κόστα βρέθηκε απέναντι στον Μπούρκι, όμως ο Βραζιλιάνος νικήθηκε σε τετ-α-τετ.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο, αφού στο 43’ το σουτ του Ρόμπεν έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Η Ντόρτμουντ απείλησε πρώτη στο ξεκίνημα της επανάληψης, με τον Νόιερ να λέει νέο «όχι» σε σουτ του Ομπαμεγιάνγκ στο 55’.

Δέκα λεπτά μετά, η Μπάγερν «άγγιξε» το γκολ με δυνατό σουτ του Βιδάλ, το οποίο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι μετά από επέμβαση του Μπούρκι.

Μετά το 70’ ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία ήρθε στο 88’, με τον Ράμος να αστοχεί με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Μπάγερν διατήρησε τη διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.