ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αποδεχόμαστε την απόφαση Κοντονή, θα φτάσουμε μέχρι το τέλος»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Αποδεχόμαστε την απόφαση Κοντονή, θα φτάσουμε μέχρι το τέλος»Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας πως αποδέχεται την απόφαση του Σταύρου Κοντονή και πως θα φτάσει μέχρι το τέλος για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Την στήριξη της στις προσπάθειες της Πολιτείας για ένα… κανονικό ποδόσφαιρο εξέφρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αναφέροντας πως αποδέχεται την απόφαση του Σταύρου Κοντονή για τη ματαίωση του Κυπέλλου Ελλάδας, παρότι αυτή επιβάλει τη στέρηση της διεκδίκησης ενός τίτλου.

Παράλληλα, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ εξαπέλυσε επίθεση στην τωρινή ηγεσία της ΕΠΟ και κάνει λόγο πως θα προσπαθήσει μέχρι τέλους για να φτιάξει και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχεται την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, αν και δεν έχουμε την παραμικρή ευθύνη για τη διακοπή της εφετινής διοργάνωσης του Κυπέλλου και φυσικά θιγόμαστε άμεσα με τη στέρηση της διεκδίκησης ενός τίτλου, που τόσο πολύ ήθελαν οι οπαδοί μας.

Για μία ακόμα φορά η υπεύθυνη στάση μας απέναντι στο ελληνικό ποδόσφαιρο επιβάλλει τη θυσία του συμφέροντος της ομάδας μας υπέρ της μεγάλης προσπάθειας για την εξυγίανσή του και την απαλλαγή του από τους ανθρώπους που σήμερα διαφεντεύουν τις τύχες του και το οδηγούν στην πλήρη απαξίωση και στον αφανισμό.

Στηρίζουμε τις προσπάθειες της Πολιτείας για… κανονικό ελληνικό ποδόσφαιρο και απολογούμαστε εμείς στους οπαδούς μας για τη δικαιολογημένη πικρία τους, αφού σε τρία εντός έδρας ντέρμπι στο Ολυμπιακό Στάδιο δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα για να υφίστανται σήμερα αυτή την «τιμωρία».

Οι αναβολές από μόνες τους δεν αρκούν! Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι μία και μόνη και την είχαμε εκφράσει, πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα με την τωρινή ηγεσία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ στην οποία κυριαρχούν υπόδικοι παράγοντες, που ολοένα και περισσότερο ενισχύουν την αναξιοπιστία και είναι με την ποινικά κολάσιμη δραστηριότητά τους οι ηθικοί αυτουργοί των φαινομένων βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Ως ΠΑΕ ΑΕΚ θέλουμε ένα και μόνο πράγμα: να πάρουμε πίσω τις Κυριακές που μας έχουν στερήσει, να φτιάξουμε και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο, να δούμε και πάλι τους φιλάθλους να επιστρέφουν στις εξέδρες των γηπέδων. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για αυτό. Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος χωρίς να υπολογίζουμε το όποιο κόστος, αλλά θα τα καταφέρουμε!

Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται να παραμένει στα χέρια των καταστροφέων του
!"Ομάδες που αφορά: ΑΕΚ, ΝΤΕΡΜΠΙ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Παίξε Online Στοίχημα

    Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: