Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Έχασαν έδαφος Φιορεντίνα και Νάπολι, ξέφυγε η Γιουβέντους

Σέριε Α: Έχασαν έδαφος Φιορεντίνα και Νάπολι, ξέφυγε η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2016 00:53
Φιορεντίνα και Νάπολι ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Αρτέμιο Φράνκι», αποτέλεσμα που επέτρεψε στην Γιουβέντους να ξεφύγει με +3 από τη δεύτερη θέση.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Νάπολι με την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και έχασαν έδαφος στη μάχη για πρωτάθλημα και τριάδα αντίστοιχα.

Το παιχνίδι κρίθηκε σε διάστημα ενός λεπτού, όπου οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ! Στο 6’, ύστερα από το κόρνερ, ο Μάρκος Αλόνσο έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρέινα για το 1-0 της Φιορεντίνα. Ωστόσο, στο επόμενο λεπτό ο σκόρερ των «βιόλα» έκανε τραγικό λάθος και έδωσε την ευκαιρία τον Ιγκουαϊν να ισοφαρίσει σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν και είχαν δύο δοκάρια με Κάλινιτς (32’) και Τέγιο (38’) για να ξαναπάρουν το προβάδισμα. Η Νάπολι γλίτωσε το γκολ και στο 58’ «άγγιξε» αυτή το 2-1, όμως ο Ταταρουσάνου πραγματοποίησε διπλή μεγάλη επέμβαση σε σουτ των Καγιεχόν και Ιγκουαϊν.

Στα υπόλοιπα λεπτά, η Φιορεντίνα έψαξε το δεύτερο γκολ αλλά απείλησε μόνο με μακρινά σουτ. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, αποτέλεσμα που επέτρεψε στην Γιουβέντους να ξεφύγει με +3 από τη 2η Νάπολι. Από την άλλη, η Φιορεντίνα έφτασε τους 53 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Ρόμα στην 3η θέση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.