Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης ο Χάβος

Ανέλαβε τον Αστέρα Τρίπολης ο Χάβος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/2/2016 18:51
Ο Μάκης Χάβος είναι ο αντικαταστάτης του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης. Ο πρώην προπονητής του Παναιτωλικού επιστρέφει στους πάγκους της Σούπερ Λιγκ αναλαμβάνοντας το στόχο να οδηγήσει τους Αρκάδες στα πλει-οφ.

Νέο προπονητή έχει από σήμερα (29/2) ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μάκη Χάβου. Ο πρώην τεχνικός του Παναιτωλικού ήρθε σε συμφωνία με τους Αρκάδες και θα πάρει τη θέση του Δημήτρη Τερεζόπουλου, ο οποίος είχε αναλάβει χρέη υπηρεσιακού μετά την αποχώρηση του Στάικου Βεργέτη.

Μετά από ένα μικρό πέρασμα στην ΑΕΛ Λεμεσού, ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους της Σούπερ Λιγκ και καλείται να οδηγήσει τον Αστέρα στα πλει-οφ του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Βοηθός του Μάκη Χάβου στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ θα είναι ο Πάρης Ζουμπούλης.

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εύχεται καλή συνέχεια στον Δημήτρη Τερεζόπουλο και τον ευχαριστεί θερμά για όλα όσα πρόσφερε στην ομάδα μας τόσο από το πόστο το βοηθού, όσο και από αυτό του πρώτου προπονητή
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.