Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Δεν έφτανε ο Γκέκας για την Σιόν (video)

Γιουρόπα Λιγκ: Δεν έφτανε ο Γκέκας για την Σιόν (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/2/2016 21:07
Ο Φάνης Γκέκας πέτυχε δύο γκολ (το ένα με τακουνάκι) στο παιχνίδι της Σιόν με την Μπράγκα, όμως το ισόπαλο 2-2 στην Πορτογαλία δεν επέτρεψε στην ελβετική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, μιας και οι Πορτογάλοι είχαν κερδίσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φάνη Γκέκα, η Σιόν «άγγιξε» την πρόκριση στην έδρα της Μπράγκα, όμως το ισόπαλο 2-2 στην Πορτογαλία έδωσε το εισιτήριο στην ομάδα του Πάουλο Φοσένκα.

Η Σιόν βρίσκονταν με την πλάτη στον τοίχο, μετά το εις βάρος της 2-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο πάλεψε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την ανατροπή χάρη στον Φάνη Γκέκα.

Στο 16’ ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ με τρομερό τακουνάκι στην κίνηση, πετυχαίνοντας ένα από τα ωραιότερα γκολ της φετινής διοργάνωσης. Η Μπράγκα ισοφάρισε σε 1-1 στο 27’ χάρη σε πέναλτι του Ζοζουέ, όμως δύο λεπτά μετά ο Γκέκας «χτύπησε» ξανά, «γράφοντας» το 2-1 υπέρ της Σιόν.

Στο 48’ όμως ο Στογίλκοβιτς ισοφάρισε σε 2-2 δίνοντας εκ νέου σκορ πρόκρισης στην Μπράγκα. Στη συνέχεια, οι Ελβετοί πίεσαν για το 3-2 που θα τους έδινε την πρόκριση και στις καθυστερήσεις είχαν δοκάρι με σουτ του Ρεφλί!

Η Μπράγκα άντεξε την πίεση και «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ, αφήνοντας εκτός συνέχειας την ομάδα του Φάνη Γκέκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 36χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά από 3,5 χρόνια, ενώ έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που σκοράρει με διψήφιο αριθμό ομάδων του εξωτερικού (10)!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.