Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κυνηγάει το ρεκόρ του Εουσέμπιο ο Μήτρογλου!

Κυνηγάει το ρεκόρ του Εουσέμπιο ο Μήτρογλου!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2016 19:15
Μπροστά σ' ένα τεράστιο επίτευγμα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός έχει σκοράρει σε επτά σερί παιχνίδια πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μπενφίκα και εφόσον βρει δίχτυα στις δύο επόμενες αγωνιστικές, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του θρυλικού Εουσέμπιο.

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει βρει τον εαυτό του με τη φανέλα της Μπενφίκα, πραγματοποιώντας εκπληκτική σεζόν με 16 γκολ σ’ όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «αετών».

Ο Έλληνας επιθετικός έχει βρει δίχτυα σε επτά σερί αγωνιστικές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας έτσι την επίδοση του Όσκαρ Καρντόσο. Μάλιστα, εάν σκοράρει στις επόμενες δύο αγωνιστικές με Μαδέιρα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του θρυλικού Εουσέμπιο, που κρατάει από τη σεζόν 1964-65.

Βέβαια ο «Μαύρος Πάνθηρας» είχε καταφέρει να σκοράρει συνολικά 21 τέρματα σε εννιά συνεχόμενους αγώνες, αλλά ακόμα και με λιγότερα γκολ, το επίτευγμα του Μήτρογλου θα γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου.

Μπρίτο: «Αγοράστε τον Μήτρογλου»


Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μπενφίκα, Σέζαρ Μπρίτο έπλεξε το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου και συμβούλεψε τη διοίκηση των «αετών» να κινηθεί για την απόκτηση του από την Φούλαμ (αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Λισαβόνας):

«Χωρίς αμφιβολία, ο Μήτρογλου έχει δείξει ότι αξίζει να συνεχίσει στην Μπενφίκα. Στο μέλλον μπορεί να αποδειχθεί αναντικατάστατο μέλος της ομάδας. Είναι έξυπνος παίκτης, σκόρερ, που παίζει με αυτοπεποίθηση και εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται στο παιχνίδι. Η Μπενφίκα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση του. Υπάρχουν χρήματα και πιστεύω ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα πρέπει να εξετάσουν άλλη επιλογή. Και μόνο το γεγονός ότι κυνηγάει το ρεκόρ του Εουσέμπιο είναι εντυπωσιακό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος επιθετικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.