Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σοκ με Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ!

Σοκ με Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/2/2016 13:44
Μεγάλη ατυχία με Μπρούνο Ζουκουλίνι στην ΑΕΚ! Ο Αργεντινός μέσος υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο, θα υποβληθεί σε επέμβαση και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Πολύ ισχυρό πλήγμα για την ΑΕΚ μια εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό! Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση στη σημερινή (22/2) προπόνηση και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού.

Ο Αργεντινός μεταφέρθηκε αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο και υπό κανονικές συνθήκες θα έμπαινε αμέσως στο χειρουργείο για επέμβαση. Ωστόσο, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, για κάτι τέτοια θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Ζουκουλίνι θα χρειαστεί να μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο μήνες, όμως ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν μετά την επέμβαση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκουστάβο Πογιέτ υπολόγιζε τον Αργεντινό για τη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μάνταλος είναι τιμωρημένος ενώ ο Κορδέρο πιθανότατα δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.