Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλα και στο -9 η Ρεάλ

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γκέλα και στο -9 η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2016 20:51
Η Ρεάλ πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Μάλαγα στην Ανδαλουσία, μένοντας πλέον στο -9 από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Γκολ οφσάιντ και χαμένο πέναλτι ο Ρονάλντο.

Μετά από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Ρεάλ έμεινε στο 1-1 με την Μάλαγα στο «Ροσαλέδα» και πλέον μοιάζει ακατόρθωτο να προλάβει την Μπαρτσελόνα, όντας στο -9 από την κορυφή.

Η «βασίλισσα» έδειξε ξανά το κακό πρόσωπο της στα εκτός έδρας ματς και η Μάλαγα είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Χουάνμι (19’΄) και Ορτά (21’) για να πάρει το προβάδισμα. Η Ρεάλ απάντησε στις ευκαιρίες στο 23’, με τον Καμενί να νικά σε τετ-α-τετ τον Χεσέ. Δέκα λεπτά μετά η «βασίλισσα» κατάφερε να προηγηθεί με κεφαλιά του Ρονάλντο, όμως το γκολ θα έπρεπε να ακυρωθεί, καθώς ο Πορτογάλος ήταν ξεκάθαρα σε θέση οφσάιντ.

Ένα λεπτό μετά το γκολ, ο Πορτογάλος κέρδισε πέναλτι από τον Ουέλινγκτον, όμως ο Καμενί τον νίκησε από την άσπρη βούλα, κρατώντας το 1-0. Η Μάλαγα γλίτωσε το δεύτερο γκολ και στο 39’ «άγγιξε» το 1-1, όμως ο Νάβας έδιωξε με το πόδι το σουτ του Τσοπ. Ο Κοσταρικανός γκολκίπερ ήταν εντυπωσιακός και στο 50’ πραγματοποίησε νέα μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ορτα (η μπάλα κόντραρε στον Νάτσο και άλλαξε πορεία).

Η Μάλαγα πίεσε για την ισοφάριση και στο 66’ ο Αλμπεντόσα τιμώρησε την άμυνα της Ρεάλ, «γράφοντας» από κοντά το 1-1. Μάλιστα, οι Ανδαλουσιανοί θα μπορούσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή στο 75’ όμως ο Νάβας έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τσαρλες. Η Ρεάλ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να απειλήσει και πλέον καλείται να τα δώσει όλα το επόμενο Σάββατο (27/2) στο ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.