Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τότι: «Δεν μπορώ να μείνω στην Ρόμα μ' αυτή την κατάσταση»

Τότι: «Δεν μπορώ να μείνω στην Ρόμα μ' αυτή την κατάσταση»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/2/2016 12:59
Την πρόθεση να αποχωρήσει από την Ρόμα εάν δεν πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής αποκάλυψε ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι!

Δυσαρεστημένος από το μικρό χρόνο συμμετοχής του στην Ρόμα, μετά τον ερχομό του Λουτσιάνο Σπαλέτι, δήλωσε ο Φραντσέσκο Τότι. Ο έμπειρος άσος δήλωσε διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους «τζιαλορόσι» εάν δεν αλλάξει η κατάσταση, ενώ άφησε αιχμές για τον προπονητή της ομάδας:

«Δεν μπορώ να μείνω στη Ρόμα έτσι όπως είναι η κατάσταση. Εξακολουθώ να αισθάνομαι παίκτης που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θέλω να παίζω. Έχω αφήσει πίσω μου το πρόβλημα τραυματισμού που με ταλαιπωρούσε και αν δεν παίζω τώρα αυτό οφείλεται σε λόγους τακτικής.

Με πληγώνει να βρίσκομαι στον πάγκο. Καταλαβαίνω ότι στην ηλικία μου θα παίζω λιγότερο, όμως το να τελειώνει με αυτό τον τρόπο η καριέρα μου είναι άσχημο για μένα, για αυτά που έχω δώσει στη Ρόμα. Απαιτώ περισσότερο σεβασμό για όλα όσα έχω κάνει εδώ. Το συμβόλαιο μου λήγει τον Ιούνιο και περιμένω νέα από τον Παλότα προτού αξιολογήσω την κατάσταση
».

Σε ότι αφορά τη σχέση του με τον προπονητή του, ο Τότι δήλωσε: «Λέμε καλημέρα και καλό βράδυ. Τον εκτιμώ ως άτομο και ως προπονητή αλλά θα ήταν καλύτερα αν κάποια πράγματα μου τα έλεγε πρόσωπο με πρόσωπο αντί να τα διαβάζω στις εφημερίδες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.