Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ-21 η Ισπανία

Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ-21 η Ισπανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/6/2013 22:56
Με χατ-τρικ του Τιάγκο Αλκάνταρα, η Ισπανία νίκησε με 4-2 την Ιταλία στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-21 και στέφθηκε πρωταθλήτρια για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Μετά από το 4-0 στον περσινό τελικό του Γιούρο, η Ισπανία κατέκτησε ακόμα ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα απέναντι στην Ιταλία, αυτή την φορά στο επίπεδο Κ-21, με μεγάλο πρωταγωνιστική τον άσο της Μπαρτσελόνα Τιάγκο Αλκάνταρα ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Οι παίκτες του Ζουλέν Λοπετέγκι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του άσου των «μπλαουγκράνα». Η απάντηση των ιταλών ήταν άμεση, με τον Ιμπόμπιλε στο 10’ να ισοφαρίζει σε 1-1.

Παρόλα αυτά ο Αλκάνταρα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους «φούριας ρόχας» με γκολ στο 31’, ενώ ο ίδιος στο 38’ από το σημείο του πέναλτι διαμόρφωσε το 3-1, σκορ που έμεινε ως το ημίχρονο.
Στο 66’ ο Ίσκο, ξανά από την άσπρη βούλα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των Ισπανών, με τον Μπορίνι να μειώνει απλώς στο 80’ για το τελικό 4-2.

Έτσι, μετά το 2011, η Ισπανία στέφθηκε ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης φτάνοντας τις 4 κατακτήσεις, μία λιγότερη από αυτές των Ιταλών.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ-21 η Ισπανία
Πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ-21 η Ισπανία

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.