Πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων για Ολυμπιακό

Πρόστιμο και μία αγωνιστική κεκλεισμένων για Ολυμπιακό


Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 64 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή η ΠΑΕ Ολυμπιακός για όσα έγιναν στα παιχνίδια με Πλατανιά, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ.

Μια αγωνιστική κεκλεισμένων και πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ είναι η τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα που έπεσε από την εξέδρα των οπαδών του στον Κουλιμπαλί, κατά τη διάρκεια του εκτός έδρας ματς με τον Πλατανιά.

Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν χωρίς κόσμο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (21/2) την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με επιπλέον πρόστιμο 14 χιλιάδων ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στα παιχνίδια με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις. Αναλυτικά:


«18η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Με βάση τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καθώς και την υπ’ αριθμ. πρωτ. 1003/2/1/15-Γ από 13-01-2016 απόφαση του Διευθυντού του Γραφείου Αστυνομεύσεως-Ασφαλείας της Διευθύνσεως Αστυνομίας Χανίων»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ καθώς και την ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική.

20η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: « Βάσει των αναφερομένων στο από 31/1/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 31/1/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 6777/16/222094 από 2/2/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

21η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/2/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 7/2/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

*Οι υπόλοιπες εκδικάσεις αναβλήθηκαν λόγω της αποχής των δικηγόρων
»


Ομάδα που αφορά: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: