Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για ΑΕΚ και Ατρόμητο

Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για ΑΕΚ και Ατρόμητο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2016 18:06
Πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Ατρόμητος και ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και πλέον οι δύο ομάδες κινδυνεύουν ακόμα και με αφαίρεση βαθμών.

Συμπληρωματική δίωξη για τα όσα συνέβησαν στο Περιστέρι μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα στον Ατρόμητο και την ΑΕΚ, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, χαρακτηρίζοντας τα επεισόδια εκτεταμένα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με αφαίρεση τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα, ποινή διεξαγωγής δύο έως τρεις αγώνες χωρίς θεατές και χρηματικό πρόστιμο 70.000 έως 150.000 ευρώ.

Η δίωξη είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί την Παρασκευή (12/2) το μεσημέρι μαζί με την κλήση της ΑΕΚ και του Ατρόμητου σε απολογία από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ για «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο». Βέβαια είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθεί καθώς οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντα τους μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:


«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος-Κωνσταντινός Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη εις βάρος των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ Ατρόμητος διότι οι οπαδοί τους στο Περιστέρι την 7η Φεβρουαρίου 2016, αμέσως μετά την τέλεση του ποδοσφαιρικού αγώνα, ο οποίος διεξήχθη μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ και ΠΑΕ ΑΕΚ στα πλαίσια της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος «SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ», δημιούργησαν εκτεταμένα επεισόδια, στα οποία ενεπλάκη σημαντικός αριθμός προσώπων και κατά τη διάρκεια των οποίων προκλήθηκε απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος προσώπου.

Οι παραπάνω πράξεις προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14 και 15 παρ. 1, 6 (περ. δ΄, στ΄), 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.