Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απαγορεύει τη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού ο Κοντονής

Απαγορεύει τη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού ο Κοντονής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/2/2016 15:37
Με απόφασή του ο Σταύρος Κοντονής απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Την Τρίτη (9/2) η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να κλείσει την θύρα των φιλοξενούμενων μέχρι το τέλος της σεζόν, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να μπουν στο γήπεδο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Η απόφαση του Ατρόμητου προκάλεσε την αντίδραση της «πράσινης» ΠΑΕ, η οποία με επιστολή της προς τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς, ζητούσε εισιτήρια ή την αναβολή του αγώνα, με τον φόβο επεισοδίων λόγω της σχετικής απόφασης.

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα, ο Σταύρος Κοντονής τάχθηκε υπέρ της ομάδας του Περιστερίου και ανακοίνωσε ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Πλέον μένει να φανεί τί θα αποφασίσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (9/12) η Θύρα 13 , με επίσημη ανακοίνωση της, κάλεσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρεθεί την Τετάρτη στο Περιστέρι.

Μεταξύ άλλων στο έγγραφο που υπογράφεται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού αναφέρεται: «Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας 2015-16, μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ Ατρόμητος - ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/02/2016 και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.