Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αργεί το ντεμπούτο του Πάτο στην Τσέλσι

Αργεί το ντεμπούτο του Πάτο στην Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2016 22:49
Θα αργήσει το ντεμπούτο του Πάτο με τη φανέλα της Τσέλσι, καθώς ο Γκους Χίντινκ δήλωσε ότι ο Βραζιλιάνος βρίσκεται πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Η Τσέλσι απέκτησε δανεικό τον Πάτο από την Κορίνθιανς, ωστόσο το ντεμπούτο του δεν πρόκειται να έρθει σύντομα… Όπως δήλωσε ο Γκους Χίντινκ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται αρκετά πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και δεν υπολογίζεται για τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας:

«Ο Πάτο βρίσκεται σε κατάσταση προετοιμασίας. Ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προπόνησης προκειμένου να αποκτήσει ξανά τη φυσική του κατάσταση. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι σκληρό πρωτάθλημα και δεν θέλουμε να ρισκάρουμε κάποιον τραυματισμό» δήλωσε ο Ολλανδός και πρόσθεσε:

«Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν τον Νοέμβριο και μετά βρίσκονταν σε διακοπές, εξαιτίας του διαφορετικού προγράμματος στη Βραζιλία. Επομένως, αυτή τη στιγμή είναι σαν να βρίσκεται σε προετοιμασία. Θέλουμε να τον πιέσουμε, όμως πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί» δήλωσε ο Χίντινκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.