Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πάει Κίνα με 50 εκατ. ευρώ ο Τεσέιρα!

Πάει Κίνα με 50 εκατ. ευρώ ο Τεσέιρα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/2/2016 00:23
Στην Κίνα θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Άλεξ Τεσέιρα, καθώς η Σαχτάρ επιβεβαίωσε την παραχώρηση του Βραζιλιάνου στην Ζιανγκσού Σουίνγκ έναντι 50 εκατ. ευρώ!

Σταματημό δεν έχουν οι κινεζικές ομάδες στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, προσφέροντας πακτωλό χρημάτων για την απόκτηση ποδοσφαιριστών, στην προσπάθεια αναβάθμισης του εγχώριου πρωταθλήματος.

Όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Σαχτάρ, Μιρτσέα Λουτσέσκου, η ουκρανική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την Ζιανγκσού Σουίνγκ για την παραχώρηση του Άλεξ Τεσέιρα!

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε εντυπωσιακή σεζόν στο ουκρανικό πρωτάθλημα (22 γκολ σε 15 παιχνίδια) και πριν λίγες ημέρες, η Λίβερπουλ προσπάθησε να τον φέρει στην Αγγλία, όμως δεν μπόρεσε να τα βρει στο οικονομικό με τους Ουκρανούς.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ποσό που κατέβαλε η κινεζική ομάδα αγγίζει τα 50 εκατ. ευρώ και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Κίνα για τις υπογραφές. Στην Ζιανγκσού ο Τεσέιρα θα βρει τον συμπατριώτη του, Ραμίρες, ο οποίος αποκτήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα από την Τσέλσι έναντι 27 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε πως η Γκουαντζού Εβεργκράντε πήρε τον Τζάκσον Μαρτίνες από την Ατλέτικο με 42 εκατ. ευρώ, η Χεμπέι Φόρτσουν τον Ζερβινιό από την Ρόμα με 18 εκατ. ευρώ, ενώ η Σαγκάη Σενχούα απέκτησε τον Φρέντι Γκουαρίν από την Ίντερ με 13 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.