Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νέο ξέσπασμα Φαν Χαάλ κατά δημοσιογράφων

Νέο ξέσπασμα Φαν Χαάλ κατά δημοσιογράφων

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2016 17:48
Ο Λουίς Φαν Χαάλ ξέσπασε ξανά κατά των δημοσιογράφων, αναφορικά με τα σενάρια που ήθελαν τον Ολλανδό τεχνικό να αποχωρεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα από τη Σαουθάμπτον.

Λάβρος κατά των δημοσιογράφων εμφανίστηκε ο Λουίς Φαν Χαάλ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Ντέρμπι για το Κύπελλο.

Αρκετές εφημερίδες στην Αγγλία έγραψαν ότι η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρότεινε στον Ολλανδό τεχνικό να παραιτηθεί μετά την ήττα από την Σαουθάμπτον, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του έμπειρου προπονητή:

«Είναι η τρίτη φορά που απολύομαι, κι’ όμως είμαι ακόμα εδώ. Βρίσκομαι απέναντι σας γιατί είναι υποχρέωση μου… Φτιάχνετε δικές σας ιστορίες και μετά πρέπει να απαντάω σ’ όλες αυτές. Δεν πρόκειται να το κάνω γιατί θεωρώ ότι είναι απαίσιο και φρικτό το γεγονός ότι μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε και μετά να πρέπει να απαντάω σε ερωτήσεις των δικών σας ιστοριών… Ανησυχώ πολύ για το γεγονός ότι ο κόσμος σας πιστεύει, επειδή έχω λάβει αρκετές κλήσεις και μηνύματα στο κινητό μου», δήλωσε έξαλλος ο Φαν Χαάλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.