Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμφωνία Κορίνθιανς-Τσέλσι για Πάτο

Συμφωνία Κορίνθιανς-Τσέλσι για Πάτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2016 17:31
Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Πάτο να φορέσει τη φανέλα της Τσέλσι. Ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού επιβεβαίωσε τη συμφωνία των «μπλε» με την Κορίνθιανς για τον εξάμηνο δανεισμό του 26χρονου άσου, ο οποίος αναμένεται στο Λονδίνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Βραζιλιάνος φεύγει, Βραζιλιάνος έρχεται στην Τσέλσι… Την ώρα που ο Ραμίρες ετοιμάζει βαλίτσες για Κίνα (υπογράφει στην Ζιανγκσού Σουνίνγκ), ο Πάτο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο ατζέντης του παίκτη, Ζιλμάρ Βελόζ, σε δηλώσεις του στο SportTV της Βραζιλίας, αποκάλυψε ότι η Κορίνθιανς έδωσε τα χέρια με την Τσέλσι για τον εξάμηνο δανεισμό του Βραζιλιάνου επιθετικού και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται το βράδυ στο Λονδίνο για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, η Τσέλσι θα καλύψει μόνο τις εβδομαδιαίες αποδοχές του ποδοσφαιριστή (30 χιλιάδες λίρες), ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την περσινή σεζόν, ο Πάτο σημείωσε 15 γκολ και 9 ασίστ σε 47 παιχνίδια με την Κορίνθιανς και πρόσφατα απέρριψε ηγεμονικό συμβόλαιο από ομάδα της Κίνας, εκφράζοντας την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.