Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης ο Βαλντές

Δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης ο Βαλντές

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2016 14:53
Στην Σταντάρ Λιέγης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βίκτορ Βαλντές, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή εξάμηνου δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στο Βέλγιο θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο Βίκτορ Βαλντές. Ο Ισπανός γκολκίπερ δεν υπολογίζονταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σταντάρ Λιέγης, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα είχε πραγματοποιήσει μόνο δύο συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων», ενώ έπαιξε και τρία παιχνίδια με τη δεύτερη ομάδα!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ματιέ Ντοσεβί, που αγωνίζεται στην Σταντάρ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τον ερχομό του Βαλντές, τονίζοντας πως η ομάδα δεν χρειάζονταν ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα:

«Προσωπικά είμαι διχασμένος. Προφανώς ο Βαλντές είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει με την εμπειρία του, όμως δεν χρειαζόμασταν ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Ο Χούμπερτ τα πάει περίφημα για μας, επομένως γιατί να τον αντικαταστήσουμε; Έχει δείξει την ποιότητα του τις τελευταίες εβδομάδες και χάρη σ’ αυτόν διεκδικούμε τη συμμετοχή μας στον τελικό του Κυπέλλου» , τόνισε ο Ντοσεβί, ο οποίος εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να μείνει στην βελγική ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.