Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Τρελό ματς με νικήτρια τη Λίβερπουλ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Τρελό ματς με νικήτρια τη Λίβερπουλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2016 17:14
Η Λίβερπουλ με γκολ του Λαλάνα στο 90+5’ κέρδισε με 5-4 την Νόριτς, σ’ ένα τρελό ματς, με τους «κόκκινους» να επιστρέφουν από το 1-3, να ισοφαρίζονται σε 4-4 στο 90+2’ και να παίρνουν τη νίκη στο φινάλε!

Σ’ ένα παιχνίδι με εννέα γκολ (!) και με δύο ανατροπές, η Λίβερπουλ κέρδισε με 5-4 την Νόριτς στο Κάροου Ρόουντ» χάρη σε γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «κόκκινοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 18’ με κοντινό πλασέ του Φιρμίνο, ύστερα από ωραία πάσα του Μίλνερ. Η απάντηση της Νόριτς ήρθε στο 29’ και ήταν εντυπωσιακή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί της Λίβερπουλ δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Μποκανί με τρομερό τακουνάκι ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι σκόραραν με την πρώτη τους τελική, ωστόσο δεν έμειναν εκεί, αφού ολοκλήρωσαν την ανατροπή πριν το ημίχρονο. Στο 41’ ο Νέσμιθ έκανε ωραία κίνηση στην περιοχή, οι αμυντικοί της Λίβερπουλ τον ξέχασαν και ο Σκωτσέζος έκανε το 2-1.

Η ομάδα του Κλοπ συνέχιζε να προβληματίζει στην άμυνα, αφού στο 53΄ο πρώην άσος της Έβερτον κέρδισε πέναλτι από τον Μορένο και ο Χούλαχαν το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 3-1 για την Νόριτς.

Κάπου εκεί το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά, με την Λίβερπουλ να φέρνει… τούμπα το σκορ. Στο 55’ ο Χέντερσον μείωσε σε 3-2 και στο 63’ ο Φιρμίνο πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ για το 3-3. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 75’, με τον Χόουσον να κάνει λάθος και τον Μίλνερ να κλέβει για το 4-3!

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισαν σε 4-4 με σουτ του Μπασόνγκ έξω από την περιοχή. Και όμως το ματς είχε να προσφέρει και άλλο γκολ, αφού στο 90+5’ ο Λαλάνα… ξέρανε τους γηπεδούχους με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 5-4. Μετά το γκολ οι παίκτες της Λίβερπουλ έγιναν ένα κουβάρι μαζί με τον Κλοπ, ο οποίος έσπασε τα γυαλιά του στους πανηγυρισμούς. Άλλο ένα τρελό ματς της φετινής Πρέμιερ Λιγκ...

Τα γκολ:




Οι πανηγυρισμοί στο φινάλε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.