Με διακοπή του πρωταθλήματος απειλεί ο Κοντονής

Με διακοπή του πρωταθλήματος απειλεί ο ΚοντονήςO Σταύρος Κοντονής μίλησε στα μέλη του Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ και απαίτησε την πλήρη εφαρμογή των νόμων, διαφορετικά θα αναγκαστεί να διακόψει το πρωτάθλημα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Σταύρου Κοντονή με τους εκπρόσωπους της Σούπερ Λιγκ, που έγινε στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, προειδοποίησε πως αν δεν δει την πλήρη εφαρμογή των κανονισμών και των νόμων, θα αναγκαστεί να διακόψει για άλλη μια φορά το πρωτάθλημα:

«Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση… Αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα», ζήτησε ο Υφυπουργός αθλητισμού από τους εκπροσώπους της Σούπερ Λιγκ. Ο ίδιος πρόσθεσε:

«Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ. Εσείς πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας. Δεν κάνετε τίποτα (σ.σ σχετικά με την γηπεδική βία και την βοήθεια των ΠΑΕ προς την Αστυνομία)»
Σχολιασμός 30 ημερών


Πείτε τη γνώμη σας:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.
Σχόλιο:
 

  • Μη διαφημίζετε άλλα site
  • Μη βρίζετε υπερβολικά
  • Μη γράφετε ασταμάτητα το ίδιο μήνυμα
  • Online Στοίχημα

    Δες την παρακάτω δοκιμασμένη και νόμιμη Ελληνική στοιχηματική εταιρία: