Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Πρόκριση στη Ρώμη για Γιουβέντους (video)

Κύπελλο Ιταλίας: Πρόκριση στη Ρώμη για Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2016 01:55
Με γκολ του Λιχστάινερ, η Γιουβέντους κέρδισε με 1-0 την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Μετά τις δέκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Γιουβέντους προχωράει ακάθεκτη και στο Κύπελλο! Η «Γηραιά Κυρία» πέρασε με 1-0 από την έδρα της Λάτσιο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ σε διπλές αναμετρήσεις.

Το παιχνίδι ήταν κακό στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο. Η μεγαλύτερη φάση ήρθε στο 13’ και άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Κεϊτά να αστοχεί σε πλεονεκτική θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη, η Γιουβέντους μπήκε καλύτερα και στο 51’ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία για το 1-0... Ο Μπερίσα νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μοράτα και στη συνέχεια της φάσης ο Ζάζα δεν κατάφερε να σκοράρει σε κενή εστία, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 66’ ο Ιταλός επιθετικός έχασε νέα ευκαιρία, σημαδεύοντας το δοκάρι των «λατσιάλι», όμως στην επαναφορά ο Λιχτστάινερ κατάφερε να σκοράρει. Ο Ελβετός πλάσαρε μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε την γραμμή, όπως φάνηκε από τη τεχνολογία γραμμής.

Ο Στέφανο Πιόλι έριξε στο ματς τον Φελίπε Άντερσον, ωστόσο η Λάτσιο δεν κατάφερε να αντιδράσει. Η Γιουβέντους έλεγχε το ματς και είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ. Το 1-0 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε και η «Γηραιά Κυρία» θα διεκδικήσει την πρόκριση για τον τελικό απέναντι στην Ίντερ.

Τα ζευγάρια στα ημιτελικά:


Μίλαν –Αλεσάντρια
Γιουβέντους - Ίντερ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.