Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Υπεράνω νόμων ο Ολυμπιακός»

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Υπεράνω νόμων ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2016 01:04
Ανακοίνωση για τα όσα έγιναν στο ματς του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάνοντας λόγο ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων με αφορμή τη ρίψη αντικειμένου στον Κουλιμπαλί και τη μη διακοπή του αγώνα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Πλατανιά με τον Ολυμπιακό στα Χανιά (1-1), ο Κουλιμπαλί χτυπήθηκε με αναπτήρα από την κερκίδα των οπαδών των φιλοξενούμενων, ωστόσο ο διαιτητής Σπάθας δεν διέκοψε οριστικά το παιχνίδι, αλλά ούτε καν προχώρησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα με βάση το άρθρο 15 του ΚΑΠ.

Με αυτή την αφορμή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, κάνοντας λόγο πως ο ΚΑΠ έγινε «κουρελόχαρτο» και πως ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω των νόμων. Παράλληλα, οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για σκάνδαλα που διαδέχονται το ένα το άλλο και καλούν την Πολιτεία να αναλάβει δράση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


«Μετά τη Βέροια με τη ρίψη φωτοβολίδων από οπαδούς του Ολυμπιακού που δεν προκάλεσε καν διακοπή του αγώνα, ήρθε το χτύπημα στον ποδοσφαιριστή του Πλατανιά, Κουλιμπαλί μετά από ρίψη αναπτήρα από την πλευρά των οπαδών της πειραϊκής ομάδας. Μετά τον Μήτσιο, ο Σπάθας. Αντί για οριστική διακοπή του αγώνα εις βάρος της ομάδας του Πειραιά, ούτε καν προσωρινή διακοπή. Το άρθρο 15 του ΚΑΠ έγινε κουρελόχαρτο.

Τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα το άλλο, ενώ παράλληλα συστηματικά μένουν ατιμώρητοι παράγοντες που συμμετέχουν σε στοιχηματικές απάτες κι άλλα σοβαρά ποινικά και ποδοσφαιρικά παραπτώματα. Τελικά ο μόνος που τιμωρείται διαρκώς είναι ο Παναθηναϊκός και είναι σαφές ότι γίνονται εργώδεις προσπάθειες για την εξόντωσή του που πέφτουν στο κενό. Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω ΚΑΠ και νόμων. Απαιτούμε από την Πολιτεία να αναλάβει δράσεις και τις ευθύνες της
»

«Τερμάτισαν τη γελοιότητα, τους αφήνουμε στο δράμα τους»


Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός τονίζει ότι η ομάδα δεν κινδυνεύει με καμία τιμωρία για το περιστατικό με τον Κουλιμπαλί, ενώ ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Είναι καθημερινά γελοίοι αλλά απόψε τερμάτισαν τη γελοιότητα. Δεν πρόκειται κανείς από εμάς να ασχοληθεί μαζί τους. Τους αφήνουμε στο δράμα τους!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.