Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στην Σαρλερουά ο Νίνης

Υπέγραψε στην Σαρλερουά ο Νίνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2016 20:05
Η Σαρλερουά ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη για τα επόμενα 2+2 χρόνια, με τον Έλληνα μέσο να υπογράφει ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Στο Βέλγιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Νίνης. Ο Έλληνας μέσος δεν υπολογίζονταν από τον Αντρέα Στραματσιόνι στον Παναθηναϊκό και τη Δευτέρα (18/1) έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με την Σαρλερουά του Στέργιου Μαρίνου.

Ο 25χρονος αποχώρησε για 2η φορά από τους «πράσινους» και υπέγραψε στους Βέλγους για την επόμενη διετία, με οψιόν ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια. Η Σαρλερουά βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος, ισοβαθμώντας στους 31 βαθμούς με την Σταντάρ Λιέγης και την Γκενκ του Νίκου Καρέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σωτήρης Νίνης γίνεται ο 7ος Έλληνας που θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο βελγικό πρωτάθλημα, αφού εκτός από τον νέο συμπαίκτη του, Στέργιο Μαρίνο και τον πρώην, Νίκο Καρέλη, στο Βέλγιο αγωνίζονται ήδη οι Ρουγκάλας (Λέουβεν), Σηφάκης (Κορτράικ), Παπάζογλου (Κορτράικ) και Κυνηγόπουλος (Σιντ Τρούιντεν).

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ο Σωτήρης Νίνης θα συνεχίσει την καριέρα του στη βελγική Σαρλερουά. Έτσι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη θητεία του στο σύλλογό μας, έχοντας πλέον καταγράψει 167 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Σωτήρης προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στα 16 του χρόνια και μετά από μία διετία σε Πάρμα και ΠΑΟΚ, γύρισε πριν από 13 μήνες στον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο βήμα της ποδοσφαιρικής διαδρομής του.».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.